KURS KLASYFIKATORA GRZYBÓW ŚWIEŻYCH
zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dn. 17 maja 2011r. w sprawie grzybów
dopuszczonych do obrotu lub produkcji przetworów grzybowych, środków
spożywczych zawierających grzyby oraz uprawnień
klasyfikatora grzybów i grzyboznawcy
(Dz. U z 2011r. Nr 115 poz. 672)
Kurs odbędzie się w terminie:
od 17 do 19 maja 2018r.
Organizator i miejsce kursu:
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy „Montana”
Grand Tours, Handel-Turystyka, Zbigniew Gray
64-200Wolsztyn, Karpicko ul. Wczasowa 73, woj. wielkopolskie
tel. 68 347-15-02
fax (tel.) 68 384-38-51
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Wymagane wykształcenie: co najmniej gimnazjum (dawne podstawowe)
Czas trwania kursu : 3 dni
Zgłoszenia i informacje dot. kursu:
tel.: (61) 854 48 46 lub 61 854 48 13
e-mail : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
(w zgłoszeniu należy podać imię i nazwisko kandydata, adres do korespondencji, numer telefonu, adres e-mail)